Wednesday 22 June 2011

MENU_FAREWELL AND BESDAY PARTY

Date: 22 June 2011, Wednesday
Venue : Bilik Postgrad
Farewell and Besday Party

Jamuan kali ni bertemakan western food sempena besday dan perpisahan seorang sahabat aku yang ingin kembali ke bumi terengganu..Banyak gak menu yang disediakan, setiap orang kena prepare satu menu. Antaranya:


Spaghetti disediakan oleh Mai
Kuah ini dia buat sendiri dengan buah tomato dan sos tomato..
sedap sama je macam kuah prego..


garlic bread
wangi sungguh bau garlic bread ni bila dibakar
garlic bread spread juga disediakan oleh Mai...


puding laici
Aku yang prepare, terkeras cikit sebab terlebih agar-agar..
tapi not bad ar rasa puding ini


makaroni bakar
Kak Aza yang buat, dia guna cheese cheddar
aku suka sangat sedap walaupun cheddar berketul2..
dia buat ikut resepi chef hanieliza..


mushroom soup
ala2 soup macam kat pizza hut
Najwa yang sediakan..


rojak buah
pedasnya rojak ini, Anis yang prepare
ada buah jambu, epal, nanas..


coleslaw
homemade by Shida..
so sweet and delicious..


wedges and fries
no cheezy
Done by Zai
Last menu from Chunk is jagung rebus
terlupa lak nak ambik gambar sebab terlalu gembira dengan hidangan yang banyak...


carrot-button.blogspot

No comments:

Post a Comment